State of Emergencyn single: Stitch Me Up julkaistiin 1.6.2021!

Prockis 2.8.2014

Rakas päiväkirja..

Yksi keikkarapsa jäi välistä kirjoittamatta, mutta tosiaan käytiin kesäkuun puolessavälissä jälleen Liedon Efesissä veivaamassa setillinen rokkenrollia. Ei isommin kerrottavaa, vähän vähemmän porukkaa kuin aikaisemmilla Efesin keikoilla, mutta meininki oli hyvä ja hauskaa pidettiin tälläkin kertaa.

Liedon keikan jälkeen SoE asetti perseensä reilun kuukauden keikkapaussille, jonka aikana käytiin reeniksellä läpi (minkä helteiltä jaksettiin) vähän uutta materiaalia. Hyvää settiä tulossa, ei malttais odottaa että saadaan veivata uutta matskua keikoilla! Prockiksen keikalle ei vielä lähetty raakileilla sähläämään.

Keikkapaikkana Prockis on tuore ja tervetullut rokkibaari Salon keskustassa, josta lähes kaikki livemusiikkia tarjonneet juottolat ovat kuihtuneet pois. Baari on vajaa parisataa ihmistä vetävä kuppila, jonka takanurkasta löytyy muutaman neliön lava. Itse paikasta ei jäänyt kyllä mitään pahaa sanottavaa, henkilökunta oli huippua ja yleisöäkin riitti!

Aloitimme keikan vähän ennen puoltayötä ja keikkapaussista johtuen jännitysmomentti oli melko korkealla. Meidän tapauksessa tämä on vain valtavan hyvä juttu. Menimme lavalle valtavalla latauksella ja keikka lähti melkoisella rytinällä käyntiin!! Tokan biisin aikana saimme huijattua humalaisen juhlakansan jorailemaan ja mukavasti väki lavan edessä koko keikan ajan viihtyikin!

Lavalla oli n. 78 – 236 astetta lämmintä ja hiki lensi kuin humalainen tukinuittaja ristiaallokossa! Keikan jälkeen oli ihan mieletön fiilis ja hilpeyttä aiheutti hovimiksaajamme Danielin tarinat keikan aikaisista vaikeuksista. Katosta silmään tippunut rappaus asetti miksaajalle aivan uusia haasteita nuppien vääntämiseen! Ei malta odottaa, että päästään parin viikon päästä Porttiin katsomaan miten Hämeenkadulla osataan Rokkailla!


Rokattiin rappaukset katosta!

Rokattiin rappaukset katosta!


Kiitoksia Salo ja Prockis, toivotaan baarille pitkää ikää ja menestystä, musiikkihan on kuitenkin parasta livenä!! Tattikset myös hovimiksaaja Danielille & ACH:lle, tulemme käyttämään palvelujasi jatkossakin!! 😉

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest


No Response

Jätä kommentti


Yhtään kommenttia ei ole vielä julkaistu..

Jätä kommentti