State of Emergencyn single: Stitch Me Up julkaistiin 1.6.2021!

Pub Katse 25.4.2015

State of Emergencyn rosvojoukko pakkasi tällä kertaa karavaaninsa kohti Jyväskylää ja Pub Katsetta. Lauantaipäivä alkoi perinteisissä merkeissä treeniksellä, jossa napsautettiin nopeasti ”löysät pois” eli soiteltiin setti kertaalleen läpi, syötiin makkarat ja lähdettiin tienpäälle. Koska rokkihommista saa ihan jumalattomasti rahaa, lähdimme reissuun kolmella autolla!

Saavuimme Katseeseen samaan aikaan illan jälkimmäisen bändin, Block Busterien kanssa. Napsautimme nopeat käsipäivät uusien tuttujen kanssa ja aloitimme raivoisan, mutta kuitenkin samalla niin lempeän hellän roudauksen. Blokkarit tsekkasivat ensin, jonka aikana me kävimme syömässä Pubin tarjoamaa sapuskaa. Blokkareilla oli oma miksaaja mukana ja me käytimme ns. ”talon sepän” palveluja hyväksemme. Asiantunteva seppä olikin! Hommat hoitui nopeasti ja kivuttomasti. Samalla saimme myös pientä kenttäkertausta Lontoon puhumisesta.

Me avoimme illan keikkatarjonnan n. klo 23:45, mutta myöhäisestä aloitusajankohdastakaan huolimatta keikan aluksi yleisöä ei ollut kuin kourallinen paikalla. Loppua kohden kuitenkin saliin saapui kokoajan enemmissä määrin porukkaa ja loppukeikasta jengiä oli jo ihan kivasti. Muutama hurja uskalsi tulla jopa eturiviin fiilistelemään SoE:n poikaitten soettelua. Keikan jälkeen oli kummallisen hyvä fiilis, vaikka soittomokia mahtui jälleen kerran nyrkillinen per biisi. Keikalla oli kuitenkin hauskaa ja yleisö tuntui tykkäävän!

Block Busterit aloittivat oman settinsä joskus hieman ennen klo yhtä. Siihen aikaan oli sali täyttynyt jo oikeenkin kivasti ja Blokkarit saivat soitella aivan mojovalle yleisömäärälle. Kovan keikan Kuopiolaiset vetivätkin. Soundit olivat enemmän kuin kohdallaan ja soittajat vetivät mielettömällä energialla settinsä läpi. Erityisesti State of Emergencyn mieleen jäi Blokkareiden kitaristi, joka vaati saada tehdä rumpuchekin rumpalin sijasta ja joka muiden soundchekkien aikana moshasi nyrkki ilmassa turva-aidan edessä. Miten jollain voi riittää tuollainen määrä energiaa? Ko. kitaristi osoitti myös show-miehen elkeitä keikalla soittaen messevän kitarasoolon ympäri baaria kierrellen.

Saimme onneksi pakun pakattua jo ennen Blokkareiden keikkaa, joten pääsimme lähtemään välittömästi Block Busterien keikan jälkeen ajelemaan kohti Treenistä. Rankka reissu, mutta tulipahan tehtyä. Seuraavaksi sitten levyjulkkarit Klubilla. HUHHUH! SIISTII!

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest


No Response

Jätä kommentti


Yhtään kommenttia ei ole vielä julkaistu..

Jätä kommentti