State of Emergencyn single: Stitch Me Up julkaistiin 1.6.2021!

Haarikka 4.10.2014

State of Emergency päätti jälleen lähteä reenikseltä rajan yli Auraan, jossa lava jaettiin Delayheadin ja Arkadian kanssa. Tai oikeastaan lava jaettiin Delayheadin kanssa ja Arkadia soitteli toisella lavalla omilla kamoillaan siinä vieressä kivasti.

Tätä iltaa oli odotettu kauan, koska puhetta Delayheadien kanssa yhteiskeikan soittamisesta oli ollut ilmoilla jo todella pitkän aikaa ja Haarikka osoittautui sopivaksi paikaksi tämä akti toteuttaa. Vuokrasimme hovimiksaajamme Danielin kautta kunnon ääni- ja valokaluston paikanpäälle, jotta saisimme järjestettyä unohtumattoman Rock’n’Roll -elämyksen.

Haarikan takahuonetarjoilu oli kohdillaan. Ahdas ja jaettu bäkkäri takasi myös takuuvarman luokkaretkitunnelman keikkoja odotellessa. Ensimmäisenä bändinä soitti Arkadia, jonka setti sisälsi tarttuvaa metallinjytinää. Äijillä oli mukana valtava lavarakennelma, josta muodostui bändin logo, maustettuna ajattoman tyylikkäillä PAR-valoilla! Pitää myös kiittää bändin asennetta yleisöä kohtaan, joka ilmeni desibelien pitämisenä koko keikan ajan siedettävillä tasoilla. Kaikenkaikkiaan Arkadia soitti kyllä hyvän keikan!

Arkadian jälkeen toiselle lavalle kapusi Delayhead. Dilsapäitten setti oli takuuvarmaa pommitusta ihan mielettömän hyvillä soundeilla. Pieni takaisku koettiin keikalla kun omaa lavaansa purkaneet Arkadian jätkät nappasivat vahingossa toiselta lavalta sähköt irti. Tämä ei juurikaan menoa haitannut, vaan töpseli takaisin seinään ja seuraava biisi käyntiin! Viivepäät heittivät mielettömän kovan setin, jonka jälkeen alkoi kyllä puntti tutista. Eihän moisen aktin jälkeen voi itse vetää mitään puolivillaista rokkihuttua!

Meidän settimme alkoikin pienoisen jännityksen alla, mutta ko. jännite takaa yleensä aina melkoisen latauksen itse keikalle. Räimimme biisit läpi kovalla sykkeellä ja yleisö tanssi ja riehui kuin vesikauhuiset apinat metsäpalon alla! Kaikenkaikkiaan kiva keikka ja mahtava yleisö!

Taiteilija kohtaa yleisön..

Taiteilija kohtaa yleisön..


Keikan jälkeen alkoi se perinteinen nesteytys ja paskanjauhaminen illan muiden bändien kanssa, joka päättyi Vahtimestarin ilmoitukseen roudaamisen aloittamisen tärkeydestä, koska joskus kuulemma pitäisi päästä kotiinkin. Latasimme spurttivaihteen silmään ja heitimme kamamme pakuun ja poistuimme kumit vinkuen kuka minnekin. Joku lähti kuulemma Forssaan. Saatanan hullu.

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest


No Response

Jätä kommentti


Yhtään kommenttia ei ole vielä julkaistu..

Jätä kommentti