State of Emergencyn single: Stitch Me Up julkaistiin 1.6.2021!

Basso 5.12.2014

MORO!

Varissuo, tuo lähiöiden Shere-Khan! Kolmas kohtaamisemme ravintola Basson kanssa tapahtui tälläkertaa Shades of Nowheren On the Streets Tonight -kiertueen päätöskeikan lämppäripestin merkeissä. Viimeksi soitimme SoNnien kanssa tasan vuosi sitten RokBarissa Turussa ja kieltämättä SoNnipoikia oli jo tullut vähän ikävä.

Lätkäpelistä johtuen saimme roudata lavalle vasta yhdeksän tienoilla, joten kävimme ennen roudausta nauttimassa Suomalaista perinneruokaa, kebabia. Samalla saimme vaihdettua kuulumisia SoNnilauman kanssa. Äijät olivat painaneet 24 keikkaa kahdeksan viikon sisään ja tuntuivat silti tulevan vielä toimeen keskenään. Oli myös mukava tehdä keikka pitkästä aikaa vakimiksaaja Danielin kanssa, joka siis on myös ollut SoNnien matkassa, joten meidän on pitänyt turvautua muihin äänenkantajiin kesän ja syksyn keikoilla.

Koska roudaus ja soundcheck oli poikkeuksellisen myöhään, ikävää odottelua ei tarvinnut harrastaa kovinkaan pitkään ja pääsimme toteuttamaan itseämme lavalle jo hyvissä ajoin ennen puolta yötä. Keikka sujui hyvin, soundit olivat kohdallaan ja Bassossa hyvä meno. Settilistaa piti lennosta vähän karsia loppupäästä aikataulun venähtämisen johdosta, mutta eipä se meitä haitannut, onhan sitä Blitskriikkiä jo veivailtukkin! 😀

Shades of Nowheren keikka oli tiukka. Äijien yhteissoitto on kiertueen aikana viilautunut viimeiseen tikkiinsä ja rundin viimeinen veto ehkä sai bändistä vielä viimeisenkin kipinän ja hikipisaran irti. SoNnien livemeininki on muutenkin ollut aina ihailtavan energistä! Loppukeikasta Baaritiskillä yleisöä huudattanut laulaja sytytti Basson liekkeihin viimeistä nurkkaa myöden ja jätti varmasti kaikille paikalla olleille jonkinlaisen vaikutuksen.

Oli myös hauskaa kuulla ensimmäistä kertaa Shadesien uuden, Heartbreak Road -levyn biisejä livenä. Potki aivan helvetin hyvin suoraan sanottuna. Jos levyltä allekirjoittanut jäi hieman kaipaamaan edellisten SoNnilevyjen raskaampia soundeja, niin livenä tätä tuttua ”rähinää” soundeissa oli yllin kyllin!

Tästä blogista tuli näköjään keikka/levyarvostelu, mutta ei anneta sen häiritä! 5/5

T:Pasi V
Laulu- ja Soitinyhtye State of Emergencyn oikea laitahyökkääjä.

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest


No Response

Jätä kommentti


Yhtään kommenttia ei ole vielä julkaistu..

Jätä kommentti